Middagstips – rask og enkel lompepizza

I dag ble det en super enkel middag, som var laget ferdig på 15 minutter! Lompepizza går ut på å lage en minipizza med lompe som bunn. Du kan f.eks. bruke speltlomper eller taco tortillas. Her er det bare å ta på valgfritt fyll og steke i ca 10 minutter på 175 grader.

Dagens variant var med tomatsaus, kjøttdeig stekt med hvitløk og chilli, paprika og ost. Og så klart litt krydder i form av oregano, salt og pepper. Super enkelt og veldig godt!

lompepizza

Nå må jeg tilbake til pugging, for eksamen er 12 dager unna! Ha en fin uke videre folkens 🙂

Reklamer

2 kommentarer

  1. lenejondahl · mai 29, 2015

    Nam, den pizzaen så veldig god ut! Speltlomper er så praktisk, jeg bruker dem til alt mulig. Lykke til med siste innspurt før eksamen! Selv er jeg ferdig med 2/3, og det er utrolig deilig å kunne ta en skikkelig frihelg før jeg forbereder meg til den siste. Puh!

    Liker

  2. Tilbaketråkk: Top 5 innlegg – mat og middagstips | Lene Helgesen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s