Dette motiverer meg

Det er ikke alltid like lett å finne motivasjon til å trene og spise sunt. Det er et ganske stort press i sosiale medier, og dette kan faktisk virke litt demotiverende for noen. Selv synes jeg det er best å finne motivasjon i meg selv, en slags indre driv som får meg opp av sofaen. For jeg synes faktisk det er vanskelig noen ganger selv – jeg er ikke noe unntak der! Det hjelper å komme inn i gode vaner, men her er mine tips til å komme igang med en sunn livsstil 🙂

– Sett deg mål. Det trenger ikke å være noe store greier, men for eksempel at du skal løpe 5 km under en viss tid, løfte 60 kg i markløft osv. Det morsomste jeg vet om er å merke at jeg blir sterkere i en øvelse, og å øke motstanden.

– Bestem deg for en tid du skal trene, og pakk alt klart på forhånd. Dra også rett fra skole og jobb, for da slipper du turen innom sofaen i mellomtiden!

– En annen ting jeg synes hjelper er å føle seg fresh på trening. Invester i noen freshe treningstopper eller tights, så får man jo lyst til å trene. Snakk om å kjøpe seg motivasjon, men det hjelper faktisk!

11741852_10153324671925129_1557224229_n

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s