Mobbing på nett

Dette omhandler ikke trening, kosthold eller helse direkte, men jeg må bare skrive et innlegg om det. Det blir delt mye på facebook, men i dag var det en artikkel som jeg føler jeg må kommentere. Denne artiklen: Dette bilde av Natalie (24) skapte reaksjoner på facebook sier så mye om dagens sosiale medier…

Natalie Marie Dahl Naalsund er en fitnessutøver, og den kjente treningsprofilen Cornelis Elsander la ut et bilde av henne på facebooksiden sin. Der ble det kommentert så mye stygt at det rett og slett er mobbing. Kommentarer som «æsj», «stygt», «litt vel maskulin» osv ble slengt ut.

Så klart er det lov å ha meninger, og Norge har jo ytringsfrihet. Jeg skjønner også at mange ikke synes det er så pent med mye muskler på en jente. Men at det er mulig å være så frekk på nett, og kritisere kroppen til noen sånn!? Det er faktisk en vanlig jente med følelser du sitter å slenger dritt om.

Uansett om noen er tykke, tynne, har mye muskler eller et spesielt utseende, er det aldri greit å slenge dritt om de. Sosiale medier har skapt en ny plattform for mobbing, og jeg håper virkelig folk burde få opp øynene for dette. Du skal få lov å ha din mening, men vær så snill å tenk litt over hva du skriver på nett!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s