Fra tynn til trent

Fra jeg begynte å trene styrketrening for nesten 3 år siden, har jeg blitt mye sterkere og fått en del muskler. Jeg var veldig tynn og hadde ikke så mye muskler før. Siden den gang har jeg gått opp 6-7 kilo, og jeg trives veldig godt i kroppen min nå. Jeg har ingen synlige magemuskler, er oppblåst av og til, har en liten dobbelthake som popper fram noen ganger, og har ikke mellomrom mellom lårene. Men det gjør ikke noe, og er ikke noe jeg har lyst på heller. Dobbelthaken skulle jeg gjerne vært foruten, men sånn er det når det ligger til familien!

Jeg er fornøyd med kroppen min fordi den er sterk og funksjonell, og jeg har en god helse. Noe jeg synes er viktig er at fokuset skal ligge nettopp på det, ikke på hvordan kroppen ser ut. En fornøyd og glad kropp er det viktigste! Da er regelmessig fysisk aktivitet viktig, i tillegg til et sunt og variert kosthold. Jeg synes man skal få lov til å unne seg litt godteri og kosemat av og til, så lenge man spiser generelt sunt ellers.

Først bilde er fra 2011, siste er tatt nå april 2016.

Tightsen er fra www.myactivestyle.no (koden lene_helgesen gir rabatt) og fargen på høyre bilde er spraytan tatt hos Eiker velvære. Begge deler er sponset.

Nå er det supertilbud på selvbruning fra shadow tans Norge, så om du ønsker å bli naturlig brun på 1-2-3 anbefaler jeg å prøve. Anbefaler alle å prøve egentlig, for det er fantastisk deilig å bli så fin brun uten å ødelegge huden i solarium 🙂

Du får en stor flaske selvbruning til 199 kr (før 349), og en liten flaske til 149 kr (før 229).

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s