Ny hårsveis – den beste frisøropplevelsen jeg har hatt

Behandlingen er delvis sponset

Etter å ha lest en anbefaling på nettet om Hilde fra Vox frisør (tidligere tango frisør) i Solbergelva, bestemte jeg meg for å dra dit nå som jeg skulle fornye håret litt. Dette skulle vise seg å bli den beste frisøropplevelsen min noen gang!

Jeg har alltid synes det har vært litt skummelt når jeg skal til frisøren, for jeg har hatt noen lite gode opplevelser hvor jeg ikke har vært noe særlig fornøyd. Denne gangen var jeg litt mer optimistisk, for det var tross alt en god anbefaling jeg hadde lest. Hilde var kjempe hyggelig, lett å prate med, vi ble fort enige om hva jeg skulle gjøre, og hun fikk det til helt perfekt! Jeg satt der riktignok i flere timer, men det føltes ikke ut som så lenge – for jeg ble veldig godt tatt vare på. De hører virkelig på hva du sier og de stresser ikke. God kaffe og hyggelige damer, så dette er stedet jeg skal gå hver gang jeg skal fikse håret fremover!

Om du leter etter en flink frisør i Drammensområdet kan jeg virkelig anbefale deg å ta turen hit. Det er 10 minutter unna Drammen med bil eller ca 15 minutter med buss. Og om du bor lenger unna kan jeg love det er verdt turen 🙂

Jeg endte opp med bayalage, litt mørkere i bunn og lysere i lengdene. Jeg er super fornøyd!!

Én kommentar

  1. Heidi · september 25, 2016

    Så fin du ble ❤️

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s