Elsykkel buddy bike

Hei folkens!

Nå har jeg skaffet meg elsykkel, en sykkel med batteri og motor som gjør det lettere å tråkke. Buddy, ja de små trekanta elbilene, lager også sykler perfekt for oss ikke-super-kondis folk!

20170621_083552769_iOS

Du tenker kanskje, hvorfor en sykkel som hjelper deg å gjøre det lettere når man først skal ut å sykle? Jo, det skal jeg fortelle deg!

Meningen med denne sykkelen er ikke nødvendigvis å trene, men er perfekt som et fremkomstmiddel. Man har seks innstillinger på hvor mye sykkelen hjelper til, så det er også mulig å ta seg en treningsøkt med den om man ønsker det! Personlig har jeg tenkt til å bruke den frem og tilbake til jobb, og til treningsstudioet. Man sparer både bensin, bilslitasje og slipper å knote med parkering i byen.

Det er jo helt genialt, man slipper å ende opp super svett, anpusten og full av melkesyre etter en liten oppoverbakke. Jeg vet med meg selv at jeg ikke hadde tatt en vanlig sykkel til jobb eller trening, for den motbakken fra Drammen og opp til huset mitt er evig lang. Den terskelen for å ta sykkelen er virkelig ikke den samme, perfekt for å få litt fysisk aktivitet inn i hverdagen. For man må tross alt tråkke for at motoren skal slå inn, den fungerer ikke som en moped.

Som fysioterapeut slår jeg et slag for at flere skal komme seg ut i aktivitet, og dette er perfekt hverdagsaktivitet for en hver person. Kan virkelig anbefales, en god investering for helsa!

Tusen takk til Buddy Electric for stålende service og kjempe flott sykkel! Utrolig morsom å sykle på, gleder meg til å prøve den ut mer!

5 kommentarer

 1. Heidi · juni 21, 2017

  Kult. Den må jeg prøve 👍

  Liker

 2. David · juli 2, 2017

  Hvordan er støynivået til denne? Noen elsykler har et høyt støynivå fra motor. De elsykler med lavest støynivå har motor fra Brose, men disse er det fortsatt få modeller av ute på markedet. Evoelsykler har sin Atom Cross/Jet fra BH med Brose-motor men til en pris av 36.500 er den altfor dyr.

  Liker

  • lenehelgesen · juli 2, 2017

   Jeg synes ikke det er høyt støynivå på denne i det hele tatt, men har kun en annen å sammenligne med. Man hører kun en liten svak suselyd, er virkelig ikke noe jeg tenker på når jeg sykler 🙂

   Liker

   • David · juli 2, 2017

    Det var godt å høre. Ble du tilbudt å kjøpe skjermer med sykkelen? Ser at toppmodellen kommer uten.

    Liker

   • lenehelgesen · juli 2, 2017

    Usikker på om de har det inne på butikken i Oslo, eller om man må kjøpe det på annen butikk. Jeg kjøpte med lås, lys og hjelm hos Buddy. Du får eventuelt ringe inn å høre med dem om de har det som ekstrautstyr der 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s